//

Balesetet szenvedett a magyar honvédelmi miniszter

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Balesetet szenvedett Benkő Tibor honvédelmi miniszter hétfő reggel az M7-es autópályán – erősítette meg a PestiSrácok.hu információját a tárca sajtóosztálya.

Mint írták, a honvédelmi miniszter gépkocsija is érintett volt a reggeli órákban az M7-es autópályán, tisztázatlan körülmények között történt balesetben. A minisztérium autójában utazók – köztük Benkő Tibor honvédelmi miniszter – nem sérültek meg. A tárcavezető mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A rendőrség ma reggel számolt be közleményben a balesetről: reggel nyolc óra után az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalának 98. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – három gépjármű ütközött össze. Az elsődleges adatok alapján a balesetben egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták.

A portál információi szerint a minisztériumi autó sofőrje vétlen volt a balesetben: először egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze, majd utóbbi nekicsapódott a miniszter autójának.

Előző sztori

Vadászgörényt sétáltatott egy „gróf" Szegeden

Következő sztori

Márki-Zay is vérig sértette a polgári oldalra szavazókat - videó!

Legutóbbi hasonló cikkek

Készüljön az őszi napokra!

A meteorológiai nyár augusztus 31-én ért végett. A sárguló levelek visszavonhatatlanul az ősz eljövetelét jelzik. Képgalériánkban…