Hírzóna

Balesetet szenvedett a magyar honvédelmi miniszter

Balesetet szenvedett a magyar honvédelmi miniszter

2020. augusztus 3., hétfő
Balesetet szenvedett a magyar honvédelmi miniszter

Balesetet szenvedett Benkő Tibor honvédelmi miniszter hétfő reggel az M7-es autópályán – erősítette meg a PestiSrácok.hu információját a tárca sajtóosztálya.

Mint írták, a honvédelmi miniszter gépkocsija is érintett volt a reggeli órákban az M7-es autópályán, tisztázatlan körülmények között történt balesetben. A minisztérium autójában utazók – köztük Benkő Tibor honvédelmi miniszter – nem sérültek meg. A tárcavezető mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A rendőrség ma reggel számolt be közleményben a balesetről: reggel nyolc óra után az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalának 98. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – három gépjármű ütközött össze. Az elsődleges adatok alapján a balesetben egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták. A portál információi szerint a minisztériumi autó sofőrje vétlen volt a balesetben: először egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze, majd utóbbi nekicsapódott a miniszter autójának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.