Sport

Átrobogott a Loki a Szegeden

Átrobogott a Loki a Szegeden

2020. augusztus 26., szerda
Átrobogott a Loki a Szegeden

Az első félidőben is a feljutásra esélyes DVSC akarata érvényesült a Nagyerdei Stadionban, de a Szeged tartotta magát, a második félidőben azonban a Loki három gólt rúgott és simán nyert.

A szegediek kapujában váltás történt, Takács János helyett Varga Bence kapott lehetőséget, és bemutatkozott a védelemben a hétfőn igazolt belső védő, Szilvási Péter is.

Már a meccs elején magához ragadta az irányítást a DVSC, az első komolyabb helyzetet Bódi hagyta ki egy szöglet után, majd 5 perccel később Tischler fejese után Varga Bence paskolta a felső lécre a labdát. A 29. percben ismét Bódi veszélyeztetett, de 20 méteres lövése a kapufát találta el.

Az első játékrészben ugyan akadt szegedi helyzet, de csupán egy Germán-ziccer jelentett komolyabb veszélyt a hazai kapura. A félidő végén a mezőnyjáték dominált, gól nem született.

A folytatásban a Loki fokozta a tempót és folyamatosan nyomás alatt tartotta a szegedi kaput, az 57. percben a vezetést is megszerezte. Ferenczi beadása után Bárány talált a kapuba. A szervezetten, de érezhető önbizalomhiánnyal küzdő szegediek a bekapott gól után kinyíltak, amit a Debrecen a 66. percben ki is használt, Ferenczi 17 méterről lőtt a bal alsó sarokba. A kegyelemdöfést a 81. percben Baráth Péter megpattanó lövése után szerzett gólja adta meg. Az utolsó percekre sem hagyott alább a hazaiak lendülete, de a kapuban,a szegediek legjobbja, Varga Bence állta a rohamokat.

A Szeged Csanád GA továbbra is nyeretlen a bajnokságban, javítási lehetősége vasárnap 19 órától lesz a Szent Gellért Fórumban a Siófok ellen.

Kondás Elemér: Masszívan játszott a Szeged, mi kissé feszülten futballoztunk, az első gól viszont felszabadította a csapatot. Akár több találattal is nyerhettünk volna, köszönjük a drukkereknek a támogatást.
Dobos Barna: Az első félidőben szervezetten játszottunk, a szünet után fölénk kerekedett a Debrecen, mert több nagy egyéni hibát követtünk el.

LABDARÚGÓ NB II 6. FORDULÓ
Debreceni VSC–Szeged-Csanád GA 3–0 (0–0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3380 néző. Vezeti: Antal Péter (Garai Péter, Márkus Péter)

DVSC: Zöldesi – Kinyik, Szatmári, Poór – Bényei Á. (Baráth P., 63.) –  Kundrák (Sós B., a szünetben) Bódi, Ferenczi – Bárány, Tischler (Varga K., 72.) Szécsi M. Vezetőedző: Kondás Elemér
Szeged-Csanád GA: Varga B., – Ódor, Szilvási, Moga, Mohl – Oláh G., Simon Á. (Dobronoky, 72.) – Jovanovics (Gréczi 79.), Germán, Varga Sz. – Dobos Á. (Takács T., 67.) Vezetőedző: Dobos Barna
Gólszerzők: Bárány (57.), Ferenczi (66.), Baráth (81.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.