A városvezetés hallgat, hogy mi lesz Joób tanácsnoki pozíciójával

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jelenleg ugyanis közvetlenül vehet részt a városvezetésben és Botka Lászlóval közösen készíthet elő különféle koncepciókat. Pár napja viszont őrizetbe vették, mert 250 millió forintos adócsalásba keveredett.

Zár alá vette az adóhatóság a háromszoros kenuvilágbajnok és szegedi önkormányzati képviselő Joób Márton családi házát-értesült az RTL Híradó. Az általuk megkérdezett ügyvéd szerint ez nem jelenti azt, hogy a 250 milliós adócsalással vádolt politikus családjának ki kell költöznie, de a bankszámlákhoz valószínűleg nem férnek hozzá.

Joób Márton Szegeden tanácsnok is Botka László polgármester mellett. Amikor tavaly októberben bekerült a közgyűlésbe és megkapta pozícióját azt mondta: bekerült a város közvetlen vezetésébe és a polgármesterrel egyeztetve készíthet elő szociális és sporttámogatási koncepciókat. Arra a kérdésre nem kapott választ az RTL Híradó, hogy megtarthatja-e pozícióját az előzetes letartóztatásba helyezett képviselő.

Joób Mártont és 7 társát csütörtökön helyezték előzetes letartóztatásba, 250 millió forintos adócsalás vádjával. Nyitóképünk, amit az  RTL Híradó videójából vágtunk ki, az ügy egyik gyanúsítottja látható rendőrségi őrizetben.

Előző sztori

 Magyar történelem elképzelhetetlen a németség nélkül

Következő sztori

Gulyás: Magyarországon stagnál a fertőzöttek száma

Legutóbbi hasonló cikkek