Sport

A Tisza Volán is segítséget nyújt Szabadits Zoltánnak

A Tisza Volán is segítséget nyújt Szabadits Zoltánnak

2020. augusztus 5., szerda
A Tisza Volán is segítséget nyújt Szabadits Zoltánnak

A Magyar Kézilabda-szövetség, a Ferencvárosi Torna Club és a Tisza Volán SC közösen nyújt segítséget az egykori válogatott játékosnak, Szabadits Zoltánnak, aki súlyos betegséggel küzd.

Szabadits Zoltán a Ferencváros és a szegedi Tisza Volán egykori játékosa, aki 1982-ben és 1983-ban Magyar Kupát nyert a Tisza-partiakkal, tagja volt az 1977-ben junior világbajnoki ezüstérmes magyar válogatottnak, a felnőtt nemzeti csapatban pedig 40 alkalommal szerepelt 1979–87 között. Súlyos betegséggel küzd, ezért egykori egyesületei, valamint a Magyar Kézilabda-szövetség támogatói alapítványa igyekszik a maga eszközeivel segíteni az egykori kiváló játékosnak a gyógyulásban.

–A Tisza Volán SC igyekszik anyagilag és egyéb eszközeivel segítséget nyújtani Zolinak a mostani nehéz szituációban, örülök, hogy ilyen összefogás alakult ki a sajnálatos helyzetben – mondta Kővári Árpád klubelnök.

– Nevelőegyesületként a Ferencváros kézilabda-szakosztálya azonnal csatlakozott ehhez a nemes kezdeményezéshez, hiszen aki a Fradi-család tagja, az mindig számíthat a segítségünkre. Reméljük, hogy a közös összefogásból Szabadits Zoltán érezni fogja a felé áradó szeretetet és ez is segíteni fog Neki a gyógyulásban! – fogalmazott Jeney Zsolt Ákos, az FTC szakosztály-igazgatója.

– Az Ennyivel tartozunk nekik! – MKSZ Támogatói Alapítvány alapvető célja és feladata, hogy a kézilabdás család nehéz helyzetben lévő tagjain segítsen, így tettünk Szabadits Zoltán esetében is, kezelései költségeibe igyekszünk beszállni. Egy-egy ilyen esemény kapcsán talán arra is marad időnk a sportágon belül, hogy odafigyeljünk egymásra, összefogjunk adott esetben más, bajban lévő egykori sportolók esetében is – hangsúlyozta Liszkay Gábor, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.