Utca közepén vizelő alak zavarta meg a Kárász utcai korzózást szombat délután

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Olvasónk döbbenetes jelenetnek volt szemtanúja a belváros kellős közepén szombat délután, amikor fagyizni indult. Egy ideje már nem közöljük olvasóink ilyen típusú beszámolóit, noha szinte naponta kapunk képes leveleket. Ez a mai azonban annyira megdöbbentő volt, hogy ezúttal kivételt teszünk Márton panaszával. Kárász utca, 16:58.

“Békésen sétálok párommal fagylaltot nyalogatva, kiélvezve a jó időt. Sétánk során gondoltuk, hogy menjünk végig a Kárász utcán, talán be is ülhetünk valahova elkortyolni egy italt.

Napfény, romantika, majd derült égből bumm. A Kárász utca közepén egy mosdatlan, büdös hajléktalan cseppet sem diszkréten, nemi szervét előkapva hugyozik kannás bortól átszellemült arccal.

Az emberek nagy ívben elkerülik, de szót se szól senki, hiszen Szegeden annyira hétköznapi jelenséggé vált a belváros közepén piszkító hajléktalan, hogy nem lépi már túl az átlag szegedi polgár ingerküszöbét.

Hová tart városunk? Hamarosan hajléktalan szálló lesz a teljes belváros? Igazán ideje lenne már, hogy az illetékes “elvtársak” tegyenek valamit”- írta levelében.

Előző sztori

Szerbiában idén nem lesz nyári fesztivál

Következő sztori

Újabb 18 koronavírusos beteg lett itthon, de senki nem halt meg