Már keményen edz a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szeged, 2018. április 1. Jonas Kállman (b), a MOL-Pick Szeged és Ladin Jacobsen Niklas (j) az THW Kiel játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntõbe jutásért játszott MOL-Pick Szeged - THW Kiel mérkõzésen Szegeden 2018. április 1-jén. MTI Fotó: Ujvári Sándor

A MOL-Pick Szeged csapatkapitánya a klub hivatalos oldalának adott interjújában a felkészülésről is beszélt.

Spanyolországban, családjával készül hetedik szegedi bajnoki szezonjára Jonas Källman, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya. A júliusban 39. születésnapját ünneplő szélső már megkezdte az egyéni edzéseket, aminek a márciusban félbeszakadt szezon miatt nagyobb jelentősége van, mint korábban. Mint mondja, napról napra keményebben edz, hogy július 27-én, az első edzésen megfelelő formában legyen. Erre szüksége is lesz, mert a csapat szinte azonnal Roglára megy edzőtáborba, ahol a szakmai stáb az elmúlt évekhez hasonlóan kemény alapozó munkával várja a játékosokat.

A svéd játékos azt is elárulta, hogy a koronavírus-járvány okozta nehézségek közül azt élte meg a legnehezebben, hogy nem mehetett haza Svédországba a családjához. — Spanyolországban töltjük a szabadságunkat, az otthonunkban vagyunk leginkább. Szomorú vagyok, mert a koronavírus-járvány miatt nem tudtunk elutazni Svédországba, így nem tudtam megölelni édesanyámat és édesapámat, illetve a testvéreimet sem láthattam.

Källman a Bajnokok Ligája-sorsolásról is beszélt. Azt mondta, ahhoz, hogy könnyebben érjék el a céljukat, a csoport első vagy második helyén kell végezniük, így nem kell nyolcaddöntőben pályára lépniük. Ezt pedig nem tartja elérhetetlennek.

Előző sztori

Továbbra sincs ítélet Szeviép-ügyben

Következő sztori

Orbán Viktor: Európa nem saját problémáit, hanem másokét akarja megoldani