Hírzóna

Lámpatolvajok ellen indult eljárás Szegeden

Lámpatolvajok ellen indult eljárás Szegeden

2020. július 4., szombat
Lámpatolvajok ellen indult eljárás Szegeden
A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 21 és 36 éves férfival szemben, akik elektronikai cikkeket vittek el egy társasházi tárolóból a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelniük - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli elkövetők január 5-én hajnalban mentek be a társasházba, ahol felfeszítették az egyik tárolóhelyiség ajtaját. Onnan különböző kapcsolókat, izzókat és lámpákat tulajdonítottak el csaknem kétszázezer forint értékben. A rendőrök a nyomozás során rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásuk során a férfiak elismerték a cselekmény elkövetését, velük szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.