Hírzóna

Kokain- és marihuánadílert fogtak Csongrád-Csanádban

Kokain- és marihuánadílert fogtak Csongrád-Csanádban

2020. július 16., csütörtök
Kokain- és marihuánadílert fogtak Csongrád-Csanádban

Kokaint és marihuánát adott el ismerőseinek egy zsombói férfi. Kábítószer-kereskedelem miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során beszerzett információk szerint a 30 éves gyanúsított 2019 októbere óta rendszeresen értékesített kokaint, illetve marihuánát egy 15 főből álló ismerősi körnek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói, a főkapitányság közterületi támogató alosztályának munkatársaival és a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozóival együttműködve összehangolt akció keretében július 14-én nyolc helyszínen tartottak kutatást. Ennek során kábítószergyanús növényi törmeléket, illetve kábítószergyanús porállagú anyagot foglaltak le. A rendőrök a gyanúsítottakat előállították a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol a 30 éves terjesztő ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének, míghét fogyasztó ellen kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a terjesztőt őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.