Kultúra

Határt lép a Cityrocks szeptemberben

Határt lép a Cityrocks szeptemberben

2020. július 1., szerda
Határt lép a Cityrocks szeptemberben

A Kincses Városban gyűlnek össze idén a zenészek.

A 2018-as szegedi és 2019-es kecskeméti óriáskoncert után szeptember 5-én Kolozsváron szervezi meg nagykoncertjét a szegedi zenészekből álló Cityrocks a kolozsvári Iskola Alapítvány meghívására. A Cityrocks által eddig szervezett rendezvények sikerét legjobban talán az bizonyítja, hogy az elmúlt években folyamatosan nőtt arésztvevő zenészek száma, emellett a magyarországinagykoncertjekrőlkészült videoklipeket már több mint 110 millióan látták világszerte az együttműködőtartalomszolgáltatóknakis köszönhetően.

Korábban a szegedi és a kecskeméti koncertre is már Európa több országából (Ausztria, Németország, Hollandia, Szerbia, Finnország, Szlovákia) érkeztek zenészek, de a kolozsvári nagykoncertre most a magyar zenészeken kívül román, bolgár, ukrán hangszereseket és énekeseket is várnak a szervezők.

— A kolozsváriak megkeresése egyértelműen az előző két év sikereiből gyökerezik és csodálatos helyszínt találtak,a Kincses Város főterén gyűlhetnek össze a zenészek. Néhány napja kezdődött a jelentkezés, és már több mint százan jelezték részvételüket. Idén talán nem is a résztvevők száma a legfontosabb, hanem az, hogy ezt az eseményt ilyen rövid idő alatt a határon túlra is el tudtuk vinni — mondta el lapunk kérdésére Révész Zsolt, a Cityrocks kommunikációs vezetője.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.