Hangos, hajnali diszkóra panaszkodnak olvasóink

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
És “üvöltöző DJ-re”.

Hajnalban, valamivel 4 óra előtt küldött levelet szerkesztőségünknek Péter, mert nem tudott aludni. Mint írta, a Tisza felől diszkózene zavarta az éjszakai pihenését és azt is hozzátette, hogy az este 11 órakor kezdődő buliból a zene mellett a DJ hangját is tökéletesen lehetett hallani, főleg, mert végigüvöltözte az éjszakát. A 112-es segélyhívón szóltak a rendőrségnek is.
— Hiába jeleztük, hogy rendbontás folyik a Belvárosban, nem tettek semmit, vagy nem volt hatása a hatóságnak — írta felháborodottan.
Olvasónk azt is megjegyzi, hogy valószínűleg nem csak őt zavarta a kéretlen diszkóhangulat, mivel azt az egész belvárosban és az újszegedi oldalon lehetett hallani. A környéken egyébként sok kisgyerekes család és idős él.
Az üggyel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, hogy mit történt a bejelentés után, az önkormányzattól a csendrendelet betartásáról érdeklődtünk, illetve megkerestük azt az egy helyet, ahol tegnap este diszkózni lehetett a belvárosban. Ha megkaptuk a válaszokat megírjuk!
Előző sztori

Felfüggesztették Göd momentumos polgármesterét

Következő sztori

A magyar gazdák sorsa a vásárlók kezében van

Legutóbbi hasonló cikkek