Balhé

Hangos, hajnali diszkóra panaszkodnak olvasóink

Hangos, hajnali diszkóra panaszkodnak olvasóink

2020. július 17., péntek
Hangos, hajnali diszkóra panaszkodnak olvasóink
És "üvöltöző DJ-re".
Hajnalban, valamivel 4 óra előtt küldött levelet szerkesztőségünknek Péter, mert nem tudott aludni. Mint írta, a Tisza felől diszkózene zavarta az éjszakai pihenését és azt is hozzátette, hogy az este 11 órakor kezdődő buliból a zene mellett a DJ hangját is tökéletesen lehetett hallani, főleg, mert végigüvöltözte az éjszakát. A 112-es segélyhívón szóltak a rendőrségnek is.

— Hiába jeleztük, hogy rendbontás folyik a Belvárosban, nem tettek semmit, vagy nem volt hatása a hatóságnak — írta felháborodottan.

Olvasónk azt is megjegyzi, hogy valószínűleg nem csak őt zavarta a kéretlen diszkóhangulat, mivel azt az egész belvárosban és az újszegedi oldalon lehetett hallani. A környéken egyébként sok kisgyerekes család és idős él.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, hogy mit történt a bejelentés után, az önkormányzattól a csendrendelet betartásáról érdeklődtünk, illetve megkerestük azt az egy helyet, ahol tegnap este diszkózni lehetett a belvárosban. Ha megkaptuk a válaszokat megírjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.