Közélet

Ennyire megosztja a szegedieket a rakpart lezárása

Ennyire megosztja a szegedieket a rakpart lezárása

2020. július 2., csütörtök
Ennyire megosztja a szegedieket a rakpart lezárása

A fiatalok közül sem mindenki támogatja a lezárást, de akad olyan autós, aki szerint ki lehet bírni, ha nem autózhat arrafelé. Megkérdeztük a szegedieket, hogy mit szólnak a városvezetés legújabb ötletéhez. Íme a válaszok.

Akadt olyan járókelő, aki szerint a fiataloknak jó szórakozás, az autósoknak viszont büntetés a lezárás. Néhányan a parkolóhelyek megszűnése miatt tartják átgondolatlannak a döntést, míg mások a belvárosi dugóktól tartanak leginkább. A fiatalok körében túlnyomórészt népszerű a kezdeményezés, ugyanakkor akadt olyan megszólaló, aki szerint a kábítószerhelyzet súlyosbodásához vezethet a lezárás. Egy másik riportalany szerint célszerűbb lenne csak egy-egy napra lezárni a rakpartot, hogy a kórházi látogatóknak ne okozzon kellemetlenséget a szabályozás. A téma megosztó, ez látszik is a válaszokon:

Csütörtökön kiderült

, hogy az IH Rendezvényközpont és a Belvárosi Mozi szervezésében július 11-én és 12-én filmvetítésekkel és táncprogramokkal várják a kilátogatókat az autómentesített Huszár Mátyás rakparton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.