Novemberi Szerencsenapok Extra

Ennyire megosztja a szegedieket a rakpart lezárása

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A fiatalok közül sem mindenki támogatja a lezárást, de akad olyan autós, aki szerint ki lehet bírni, ha nem autózhat arrafelé. Megkérdeztük a szegedieket, hogy mit szólnak a városvezetés legújabb ötletéhez. Íme a válaszok.

Akadt olyan járókelő, aki szerint a fiataloknak jó szórakozás, az autósoknak viszont büntetés a lezárás. Néhányan a parkolóhelyek megszűnése miatt tartják átgondolatlannak a döntést, míg mások a belvárosi dugóktól tartanak leginkább.

A fiatalok körében túlnyomórészt népszerű a kezdeményezés, ugyanakkor akadt olyan megszólaló, aki szerint a kábítószerhelyzet súlyosbodásához vezethet a lezárás.

Egy másik riportalany szerint célszerűbb lenne csak egy-egy napra lezárni a rakpartot, hogy a kórházi látogatóknak ne okozzon kellemetlenséget a szabályozás.

A téma megosztó, ez látszik is a válaszokon:

Csütörtökön kiderült, hogy az IH Rendezvényközpont és a Belvárosi Mozi szervezésében július 11-én és 12-én filmvetítésekkel és táncprogramokkal várják a kilátogatókat az autómentesített Huszár Mátyás rakparton.

Előző sztori

Filmvetítések és táncprogramok lesznek a Huszár Mátyás rakparton

Következő sztori

Újabb nemzetközi listán hasít a Szegedi Tudományegyetem

Legutóbbi hasonló cikkek