///

Büfést keres a Szegedi Nemzeti Színház

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Nemzeti Színház nyilvános pályázatot hirdet a Nagyszínházában és a Kisszínházában levő művész- és közönségbüfé 2020/2021-es színházi évadban történő működtetésére.

Mint a pályázati kiírásban olvasható, a működtető alapvető feladata a színházlátogatók, valamint a színházi dolgozók számára megfelelő színvonalú és árral rendelkező büfészolgáltatás nyújtása, a büféknek a színház játék és munkarendjének megfelelő rugalmas nyitvatartási idővel való működtetése, rendeltetésszerű használata, állagának megőrzése.

A pályázó név megjelölésével pályázhat. A Nagyszínház büféire legalább 175 000 Ft + áfa, a Kisszínház büféire legalább 60 000 Ft + áfa a minimális összegű havi bérleti díj.

Az ajánlati kötöttség az ajánlattételi határidő lejártától számított 30 napig tart. A pályázatot az összességében legelőnyösebb ajánlat nyeri. A pályázaton való részvétel feltételeit a részletes pályázati kiírás tartalmazza, amely július 24iig térítésmentesen átvehető.

A pályázat benyújtásának határideje: július 27., 10.00 óra
A pályázat bontása: július 27., 10.00 óra
A részletes pályázati kiírás átvételének és a pályázat benyújtásának, bontásának helye:

A Szegedi Nemzeti Színház Főigazgatójának Titkársága (6720 Szeged, Vaszy V. tér 1. III. emelet) munkanapokon 9-12 óra között.

Az eredményhirdetésre legkésőbb augusztus 3-án írásban kerül sor, a szerződéskötést pedig legkésőbb augusztus 7-én ejtik meg.

Az ajánlatkérő Szegedi Nemzeti Színház fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati feltételeket, szabályokat módosítsa, illetve a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, továbbá, hogy a nyertes visszalépése esetén a második helyezettel kössön szerződést.

Előző sztori

Fél tucat migráns próbálkozott Röszkénél

Következő sztori

Szigorodik a határellenőrzés Magyarországon

Legutóbbi hasonló cikkek