Közélet

Büfést keres a Szegedi Nemzeti Színház

Büfést keres a Szegedi Nemzeti Színház

2020. július 12., vasárnap
Büfést keres a Szegedi Nemzeti Színház

A Szegedi Nemzeti Színház nyilvános pályázatot hirdet a Nagyszínházában és a Kisszínházában levő művész- és közönségbüfé 2020/2021-es színházi évadban történő működtetésére.

Mint a pályázati kiírásban olvasható, a működtető alapvető feladata a színházlátogatók, valamint a színházi dolgozók számára megfelelő színvonalú és árral rendelkező büfészolgáltatás nyújtása, a büféknek a színház játék és munkarendjének megfelelő rugalmas nyitvatartási idővel való működtetése, rendeltetésszerű használata, állagának megőrzése. A pályázó név megjelölésével pályázhat. A Nagyszínház büféire legalább 175 000 Ft + áfa, a Kisszínház büféire legalább 60 000 Ft + áfa a minimális összegű havi bérleti díj. Az ajánlati kötöttség az ajánlattételi határidő lejártától számított 30 napig tart. A pályázatot az összességében legelőnyösebb ajánlat nyeri. A pályázaton való részvétel feltételeit a részletes pályázati kiírás tartalmazza, amely július 24iig térítésmentesen átvehető. A pályázat benyújtásának határideje: július 27., 10.00 óra A pályázat bontása: július 27., 10.00 óra A részletes pályázati kiírás átvételének és a pályázat benyújtásának, bontásának helye: A Szegedi Nemzeti Színház Főigazgatójának Titkársága (6720 Szeged, Vaszy V. tér 1. III. emelet) munkanapokon 9-12 óra között. Az eredményhirdetésre legkésőbb augusztus 3-án írásban kerül sor, a szerződéskötést pedig legkésőbb augusztus 7-én ejtik meg. Az ajánlatkérő Szegedi Nemzeti Színház fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati feltételeket, szabályokat módosítsa, illetve a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, továbbá, hogy a nyertes visszalépése esetén a második helyezettel kössön szerződést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.