Az új uszodában állíthatják ki az elhíresült vasalódeszkát

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gellért Ákos szegedi vállalkozó nyerte meg a makói tornatanár elhíresült vasalódeszkáját. Az üzletember az új uszodában állítaná ki az ikonikus tárgyat.

Mint ismeretes, Vezsenyi László jótékonysági árverésre ajánlotta fel országos hírű, humoros online úszásoktatásához használt segédeszközét, amelynek bevételét a Tappancs alapítvány kapja meg.

A licit szorosságát jól mutatja, hogy az utolsó percekben ketten küzdöttek a győzelemért, végül Gellért Ákos 205 ezer forinttal győzött.

– Mivel a másik licitáló nagyon csalódott volt, úgy döntöttünk, két győztese lett az árverésnek. Mindketten átutaljuk a Tappancsnak az ígért összeget, így az alapítvány 405 ezer forintot kap. A vasalódeszkát viszont én viszem haza – nyilatkozta a Délmagyarnak a licit nyertese.

Gellért Ákos a lapnak elmondta, az új uszodában egy vitrinben szeretné kiállítani az ikonikus tárgyat úgy, hogy mögötte Vezsenyi elhíresült videója fusson. Hozzátette, ha lesz rá fogadókészség, ennek megvalósítási költségeit magára vállalja.

Előző sztori

Szalagkorlátnak csapódott egy kamion az M43-ason Szegednél

Következő sztori

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek