Közélet

Végrehajtást indított egy vásárhelyi hírportál Márki-Zay ellen

Végrehajtást indított egy vásárhelyi hírportál Márki-Zay ellen

2020. június 18., csütörtök
Végrehajtást indított egy vásárhelyi hírportál Márki-Zay ellen

A Promenad.hu végrehajtási eljárást kezdeményezett a vásárhelyi polgármester ellen, aki a portállal szemben elbukott per kapcsán fél éve nem téríti meg a perköltséget. Pedig milliós fizetéséből bőven futná rá. A lap a szegedi szövetségesével üzeni: fizessenek a gazdagok! Ha végre utal a politikus, az összeget a vásárhelyi kórháznak ajánlják majd fel.

A portál cikkéből kiderült, hogy Márki-Zay Péter teljes pályás letámadást indított a Promenad.hu ellen: el akarta és el akarja hallgattatni a lapot, mert napról napra lerántják a leplet a polgármestertől és a városházától független vásárhelyi valóságról, és kiállnak a hatalommal szemben a vásárhelyi emberekért. Mint arról beszámoltak, a politikus azért fogta perbe a szerkesztőséget, mert tette a dolgát, vagyis tudósított egy sajtótájékoztatóról, egy helyi politikai vitáról. A városvezető méregdrága budapesti szocialista sztárügyvéddel rontott a vásárhelyi sajtóra, a vásárhelyi újságírókra, de rajtavesztett, mert

előbb a Kúrián bukta el a sajtópert

, majd

az Alkotmánybíróság is elhajtotta

. Fizetni viszont nem akaródzik neki! További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.