Szombaton óriástévén nézhetjük a Mamma Miát a Fűtőmű utcában

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombaton a Mamma Mia! című film vetítésével elrajtol a Külvárosi Mozi Piknik programsorozat a rókusi Fűtőmű utcában.

A programsorozat a Szegedi Távfűtő Kft., a Mondolo Egyesület és a Belvárosi Mozi közreműködésével valósul meg. A június 27-i, szombati első vetítést követően még hat alkalommal lesznek ingyenes filmvetítések a Fűtőmű utcában.

Már az utolsó simításokat végzik a Fűtőmű utcai óriási televízión

Kóbor Balázs, a Szetáv ügyvezető igazgatója elmondta, valamennyi előadás ingyenesen látogatható, viszont nem lesznek széksorok, így a nézőknek érdemes plédekkel érkezniük a vetítésekre. Megemlítette, hogy büfé sem lesz a helyszínen, viszont a vetítéseket követően azonnal összegyűjtik a szemetet.

Ézsiás Tamás, a Mondolo Egyesület munkatársa elárulta, hogy a programsorozat végeztével az alkotók tovább festik majd az óriási TV-t. – A természet kicsit visszahódítja majd a televíziót – fogalmazott sejtelmesen.

A programsorozat technikai feltételeit a Belvárosi Mozi biztosítja. Jávorszky Iván, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nkft. ügyvezető igazgatója elmondta, örültek a megkeresésnek, mert minden olyan kezdeményezést fontosnak tartanak, amely népszerűsíti a mozikultúrát.

A tervezett műsor:

július 18.: Ready Player One
július 25.: Gru
augusztus 1.: Üvegtigris
augusztus 8.: Csinibaba
augusztus 15.: Indiana Jones
augusztus 22.: Kaliforniai álom

Előző sztori

Lezárják a rakpartot pénteken

Következő sztori

Elkészült az első hazai fejlesztésű COVID-teszt

Legutóbbi hasonló cikkek