Sport

Szegeden tartják az evezős ob-t

Szegeden tartják az evezős ob-t

2020. június 17., szerda
Szegeden tartják az evezős ob-t

A Magyar Evezős Szövetség (MESZ) tájékoztatása szerint biztossá vált, hogy július 30. és augusztus 2. között Szegeden rendezik meg az idei országos bajnokságot.

A szövetség eredetileg is a szegedi Maty-érrel tervezett, de a rendezés a világjárvány hatására bizonytalanná vált. Később pedig - már az enyhítések ismeretében - alternatív helyszínről is gondoskodniuk kellett, ami Sukoró volt. A szervezet honlapja kiemelte, hogy az ob-ra nézők is kilátogathatnak. A nemzetközi szövetség (FISA) közben megerősítette a 2020-21-es, módosított európai versenynaptárát, amelynek értelmében az idei Európa-bajnokságnak Poznan ad otthont október 9-11. között - ezt már április közepén bejelentették -, a járványhelyzet ismeretében viszont a rendezésről július 31-én hozzák meg a végső döntést. Az európai olimpiai és paralimpiai kvalifikációs versenynek, valamint az Eb-nek jövőre az olaszországi Varese ad otthont, előbbit április 5-7., utóbbit 9-11. között rendezik meg.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.