Pillanatok alatt rommá ázott Szeged – videó, képgaléria!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfő délután mennydörgésekkel, villámlásokkal és jégesővel tarkított özönvíz zúdult Szegedre. Az eredmény nem meglepő: elsüllyedt a fél város. Sándor Judit fotóriporter képgalériája az eső utáni állapotokról.

A Honvéd téren rendszerint atlantiszi állapotok uralkodnak az esőzések idején, kiváltképp igaz ez a játszótér környékére, így nem csoda, hogy ezt kihasználva egyesek papírhajókat úsztattak a hatalmas tócsákon.

A Felső Tisza-parton a kacsák is kimerészkedtek a folyóból, majd a számukra a legszimpatikusabb tócsában folytatták a napi lubickolást.

Sándor Judit fotóriporter kollégánk akár egy raliversenyen is készíthette volna a következő fotókat, pedig csak az újszegedi ligetnél járt.

Nem lettünk volna annak a gyalogosnak a helyében aki akkor sétált a város tüdeje mellett, amikor egy teherautó hajtott el arrafelé.

Ez a sáv vajon a vízibicikliseké Újszegeden?

A trolibuszoknak megvolt a “kötelező” alvázmosás.

A Tisza Lajos körút nemrégiben felújított szakaszán is gigantikus tócsa képződött.

A Boldogasszony sugárutat sem kímélte az eső.

A Zászló és a Vitéz utca kereszteződésében rendszeresen mini Balaton jön létre, amikor városunkra zúdul az égi áldás. Egyik olvasónktól kapott fotók arról árulkodnak, hogy ezúttal sem volt másképp:

Nem csak dörgött, villámlott, de a Vadaspark lakóparkban cseresznye nagyságú jégeső is kísérte a felhőszakadást. Videón mutatjuk mindezt:

Előző sztori

Július közepén áll edzésbe a MOL-Pick Szeged

Következő sztori

Megszületett Joób Mártonék tizenegyedik gyermeke