Gazdaság

Még jelentkezhetnek fiatal és női vállalkozók a Személyes Vállalkozói Mentorprogramba

Még jelentkezhetnek fiatal és női vállalkozók a Személyes Vállalkozói Mentorprogramba

2020. június 18., csütörtök
Még jelentkezhetnek fiatal és női vállalkozók a Személyes Vállalkozói Mentorprogramba

A SEED Alapítvány az Innovációs és Technológiai Minisztériummal és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával közösen valósítja meg az Országos Vállalkozói Mentorprogramot, amelynek személyes vállalkozói mentorálási alprojektjét a SEED Alapítvány menedzseli. Ez utóbbinak kedvezményezettjei a fiatal és női vállalkozók, valamint a generációváltás előtt álló családi vállalkozások. A programba SZTE-s hallgatók, kutatók és oktatók is jelentkezhetnek.

A Személyes Vállalkozói Mentorprogram célja, hogy ígéretes, de az indulásban, fejlődésben, növekedésben valamilyen okból megtorpant, illetve a szintet lépni kívánó mikro- és kisvállalkozásoknak nyújtson segítséget céljaik eléréséhez, terveik megvalósításához tapasztalt vállalkozói mentorok bevonásával. Mentoráltnak jelentkezhet:

  • 35 év alatti fiatal által többségben tulajdonolt és vezetett vállalkozások
  • női többségi tulajdonossal és női ügyvezetővel bíró vállalkozások
  • generációváltás előtt álló családi vállalkozások

Mentornak jelentkezhet:

  • vállalkozók
  • legalább ötéves vállalkozói tapasztalattal rendelkeznek
  • van jártasságuk minimum ötfős mikro-, kis- és középvállalkozás működtetésében
  • kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek
  • további fontos tulajdonságok: hitelesség, nyitottság, elfogadó készség, konstruktív gondolkodás, kreativitás és empátia

Ha a lehetőség felkeltette az érdeklődésedet, akkor jelentkezz mentornak vagy mentoráltnak. A programmal kapcsolatos további részletek, jelentkezési- és kapcsolatfelvételi lehetőség az

Országos Vállalkozói Mentorprogram honlapján

érhető el.

(Forrás: SZTE)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.