Kultúra

Kolozsváron szervez nemzetközi rockzenei flashmobot a CityRocks

Kolozsváron szervez nemzetközi rockzenei flashmobot a CityRocks

2020. június 29., hétfő
Kolozsváron szervez nemzetközi rockzenei flashmobot a CityRocks

A 2018-as szegedi és 2019-es kecskeméti óriáskoncert után idén szeptember 5-én a Kincses Városban szervezi meg nagykoncertjét a szegedi zenészekből álló Cityrocks a kolozsvári Iskola Alapítvány meghívására.

A Cityrocks által eddig szervezett rendezvények sikerét legjobban talán az bizonyítja, hogy az elmúlt években folyamatosan nőtt arészt vevő zenészek száma, emellett a magyarországinagykoncertkrőlkészült videoklipeket már több mint 110 millióan látták világszerte az együttműködőtartalomszolgáltatóknakis köszönhetően. Korábban a szegedi és a kecskeméti koncertre is már Európa több országából (Ausztria, Németország, Hollandia, Szerbia, Finnország, Szlovákia) érkeztek zenészek, de a kolozsvári koncertre most a magyar zenészeken kívül román, bolgár, ukrán hangszereseket és énekeseket is várnak a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.