Közélet

Íme a nemzeti konzultáció első négy kérdése

Íme a nemzeti konzultáció első négy kérdése

2020. június 4., csütörtök
Íme a nemzeti konzultáció első négy kérdése

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár videóbejegyzésben, a Facebookon tette közzé a miniszterelnök által bejelentett legújabb nemzeti konzultáció első négy kérdését.

Az első kérdés a következő: A magyarok mely védelmi intézkedéseket támogatják a járvány esetleges újabb hulláma esetén? A második: Fenn kell-e tartani a járványügyi készültséget mindaddig, amíg fennáll a második hullám veszélye? A harmadik kérdés az idősotthonok védelméről szól. Ez Dömötör Csaba szavai szerint azért aktuális, mert a járvány minden negyedik áldozata idősotthonokban élt. A negyedik kérdés a védőfelszerelésekre vonatkozik. Az államtitkár megjegyezte, ezekből az egész világon nagy hiány alakult ki. A kérdés tehát az, mit kell tennünk annak érdekében, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak. Meg kell-e erősíteni a magyarországi gyártókapacitásokat? Dömötör Csaba kitért arra is, hogy a kérdőíven 13 kérdés szerepel majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.