Közélet

Ezt csak úgy otthagyták?

Ezt csak úgy otthagyták?

2020. június 6., szombat
Ezt csak úgy otthagyták?

Egy komplett lakás vagy iroda bútorzatát pakolták ki belvárosban.

Nem tudni, hogy bejelentették, vagy kérték az elszállítást, hírt nem találtunk arról, hogy lomtalanítás lenne Szegeden, így gyaníthatóan valaki úgy gondolta, hogy a legegyszerűbb megoldás, ha a Mérey utca-Püspök utca sarkára szállítja egy komplett lakás berendezését és az majd megoldódik valahogy. A lehasznált bútorokról egyik olvasónk küldött képet, aki azt is megírta, hogy azt már elkezdték széthordani és válogatni, de ez nem a "hivatalos" lomeltakarítás lehet valószínűleg, hanem valaki még használható dolgokat keres a kupacban. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. (SZKHT) oldalán lomtalanítást lehet kérni, ehhez lehet tárolót is bérelni-ebben az eseteben a cég rövid idő alatt gondoskodik annak elszállításáról is.

Ezt itt, az SZKHT oldalán lehet megrendelni

.

A SZKHT-t megkérdeztük, hogy bejelentették ezt a lomtalanítást, illetve ha nem, akkor ilyen esetben mit tudnak tenni. A válaszokat, ha megkaptuk, megírjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.