Közélet

Besúgók ügyködnek a Jobbikban

Besúgók ügyködnek a Jobbikban

2020. június 2., kedd
Besúgók ügyködnek a Jobbikban
Besúgóhálózat működik a Jobbikon belül, erősítette meg a Hír TV Híradójának Sneider Tamás, a párt volt elnöke. A politikus azzal indokolta kilépését a Jobbik-frakcióból, hogy a baloldali, liberális szavazókat akarja megszólítani Jakab Péter. Varga-Damm Andrea szerint pedig Jakab hazug súgói miatt zsugorodik a párt. A Jobbik nem reagált az elhangzottakra.

A Jobbikból nem lép ki, megvárja, hogy kizárják – mondta Varga-Damm Andrea. A politikus szerint Jakab Péter Thürmer Gyula kommunista politikus helyére vezeti a Jobbikot. Hozzátette: a Jakab Péter hazug súgóinak köszönhető a Jobbik lassú pusztulása. Sneider Tamás is úgy látja, hogy a Jakab Péter által vezetett Jobbik a baloldali szavazóbázist próbálja megszólítani. A politikus a tévé híradójának azt is megerősítette, hogy besúgóhálózat működik a Jobbikon belül. A párt volt elnöke múlt héten lépett ki a Jobbik-frakcióból azt követően, hogy visszahívták parlamenti alelnöki tisztségéből. Farkas Gergely szintén múlt héten hagyta el a Jobbik frakcióját, közösségi oldalán azzal indokolta döntését, hogy Jakab Péter számtalan belső fórumon kijelentette: nem hajlandó jobboldali, nemzeti gondolatokat elmondani beszédeiben. Kitért arra is, hogy Jakab Péterék leszámolást folytatnak mindenkivel, akit ellenségnek vélnek és egy besúgóhálózatot működtetnek a pártban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.