Közélet

Az új vezérigazgató is lemondott az Indexnél

Az új vezérigazgató is lemondott az Indexnél

2020. június 30., kedd
Az új vezérigazgató is lemondott az Indexnél

Öt munkanap után távozik az Index.hu Zrt. vezérigazgatója, Ződi Zsolt, aki korábban a szintén lemondott Pusztay Andrást váltotta a poszton.

Vezérigazgató nélkül működik tovább június 30-tól az Index.hu Zrt., miután kedden lemondott a múlt szerdán kinevezett vezérigazgató, Ződi Zsolt –

számolt be az Index.

A szerkesztőség ugyanakkor értesült a hírről, amikor Bodolai László, az Index.hu Zrt-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány (MFA) kuratóriumi elnöke közleményt küldött a sajtó többi képviselőjének.

– Vezérigazgatói tisztségemről lemondok, de továbbra is hű olvasója maradok az Indexnek, melynek független tartalmait napi szinten fogom követni. Döntésem oka egyszerű: miután megismertem a cég pénzügyi helyzetét, arra jutottam, hogy egy ekkora szervezetre vonatkozó változtatások véghezvitele túl nagy feladat számomra. Sajnálom, ha esetleg Bodolai László barátomat ezzel most nehéz helyzetbe hoztam – mondta Ződi, aki Pusztay Andrást váltotta a pozícióban.

Bodolai László úgy fogalmazott, vezérigazgató nélkül, de továbbra is zavartalanul működik az Index.

– Sajnálom, hogy Zsolt barátom felmondott, de azt azért köszönöm neki, hogy még az elején jelezte, hogy nem tudja ellátni a tisztséggel járó kötelezettségeket. Az Index.hu Zrt. pénzügyi helyzetét illetően azt tudom mondani, hogy igyekszünk minél hamarabb tartós megoldást találni a fennálló cash-flow-problémára, szeretném ugyanakkor megjegyezni azt is, hogy ez nincs hatással az Index napi szintű működésére, a lap független tartalomgyártására – írta Bodolai.

(MN)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.