Sport

Virtuális triatlonnal emlékeznek Trianon századik évfordulójára

Virtuális triatlonnal emlékeznek Trianon századik évfordulójára

2020. május 14., csütörtök
Virtuális triatlonnal emlékeznek Trianon századik évfordulójára

A Csongrád Megyei Önkormányzat és a Platán SE a trianoni békediktátum századik évfordulója alkalmából virtuális triatlont szervez. A rendezvény nevezési díjaiból befolyó összeg egy részét kórházi alapítványnak adják.

A szervezők egy valós futó- és kerékpárversenyt szerettek volna rendezni Makón, de a világjárvány miatt virtuális sportrendezvény mellett döntöttek. A virtuális esemény valós teljesítményen alapul, azaz a nevezettek önállóan teljesítik a megadott (minimum 100 km) távot, amit a szervezők mérnek össze. – A megtett távval megemlékezünk, a befizetett nevezési díjból pedig 500 Ft-tal a „Dr. Bugyi István Kórházért” Alapítványt segítjük! Virtuális sportolásra hívunk benneteket, amelyben a 100. évfordulóhoz 100 kilométernyi sporttevékenységet kapcsolunk – olvasható a Platán SE közleményében.

Különleges emlékérem

A 100 kilométeres kihívást teljesítők különleges emlékéremben részesülnek, amelyhez személyesen és postai úton is hozzájuthatnak. A medál a 3D nyomtatásban elterjedt, gyanta alapú anyagból készült, ezért könnyen formálható és stabil is.

Megemlítik, hogy a 100 km-t egyben vagy több részletben, úszással, futással, kerékpározással (vagy vegyesen is) lehet teljesíteni, a felkészültségnek megfelelően. A teljesített távok igazolása egy szabadon választott aktivitásmérő program (óra, telefon, stb.) fotójának beküldésével lehetséges, a rendezvény kezdő időpontjától (május 5. 00:00) a befejezéséig (június 4. 23:59). Kiemelték, hogy az aktivitást mérő fotóknak tartalmazniuk kell a sporttevékenység dátumát, a beállított sportágat (úszás/futás/kerékpározás) és a megtett távot. Természetesen a program által rögzített többi adat (név, időeredmény, térkép) is beküldhető. A fotókat a

e-mail-címre kell elküldeni. A szervezők kérik, hogy a jelentkezők egy nevezéshez egy e-mailben összefoglalva küldjék el a teljesítést igazoló fényképeket. A rendezvényről kisfilm és virtuális fotótabló is készül, amennyiben a jelentkezők szeretnének megjelenni ezeken a virtuális felületeken, a sportolás előtti/közbeni/utáni fotókat is küldjék el.

Nevezni a

https://nevezes.platansport.hu

oldalon lehet. További részletek az esemény Facebook-oldalán olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.