Közélet

Új vezető irányítja a vásárhelyi strandot

Új vezető irányítja a vásárhelyi strandot

2020. május 28., csütörtök
Új vezető irányítja a vásárhelyi strandot

Katona Zsolt lesz június 1-től a Hód-Fürdő Kft. ügyvezető igazgatója – hangzott el csütörtökön a vásárhelyi közgyűlés véleményező ülésén. Az új fürdővezető az év végéig bizonyíthat, elégedettség esetén 2024. december 31-ig meghosszabbítják a kinevezését– írja a Promenád.hu.

A lap cikke szerint februárban lejárt Veres Csilla, a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda vezetőjének megbiztatása. Az önkormányzat ezértpályázatot írt ki a posztra, azonban akkor egyik jelöltet sem támogatta a képviselő-testület, így három hónapig még Veres Csilla maradt a cég élén. Csütörtökön a grémium véleményező ülést tartott, amelyen kiderült: azóta hatan pályáztak a fürdő vezetésére, köztük Veres Csilla, Antalóczy Péter, az uszoda korábbi, nyugalmazott igazgatója és Mucsi Tamás, a Hód-Menza vezetője is. Azonban a képviselők nem őket, hanem egyhangúlag Katona Zsoltot választották. Katona Zsolt a Szegedi Tudományegyetem oktatójaként dolgozik, azonban a strand vezetése miatt minimalizálja óráit. A fizetési igénye 600 ezer forint volt, amit a testület egyöntetűen megszavazott. A kinevezése az év végéig szól, azonban ha elégedettek lesznek a munkájával, akkor szerződése 2024. december 31-ig meghosszabbítható. Fürdővezetés terén eddig nincs tapasztalata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.