Közélet

Új helyszínekkel bővül a könyv(tár)terasz Szegeden

Új helyszínekkel bővül a könyv(tár)terasz Szegeden

2020. május 25., hétfő
Új helyszínekkel bővül a könyv(tár)terasz Szegeden

További helyszínekkel bővül a Somogyi-könyvtár központi épülete előtt már május 20-tól nagy sikerrel működő könyv(tár)terasz.

A könyvvisszahozási és könyvigénylési lehetőség május 26-tól keddi, csütörtöki és pénteki napokon 10–12 óra, illetve 13–15 óra között a bibliotéka további tíz fiókkönyvtára előtt is igénybe vehető a beiratkozottolvasók számára akönyvárak nyitásáig: Csillag Téri Fiókkönyvtár Dorozsmai Fiókkönyvtár Északvárosi Fiókkönyvtár Francia Utcai Fiókkönyvtár Klebelsberg-telepi Fiókkönyvtár Móra Utcai Fiókkönyvtár Odesszai Fiókkönyvtár Rókusi Fiókkönyvtár Stefánia Fiókkönyvtár-klub Tápai Fiókkönyvtár A központi könyvtárfőbejárata előtti teraszonmunkanapokon 10–12 óra, illetve 13–15 óra közötttovábbra elérhető a rendkívüli helyzetben megszervezett szolgáltatás. További részleteiről a könyvtár honlapján olvashatnak az érdeklődők:

http://www.sk-szeged.hu/konyvtarterasz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.