Szombaton újranyit a Cserepes sori piac

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A továbbra is érvényben lévő veszélyhelyzet miatt több változás is életbe lép majd az újranyitást követően.

Az elmúlt napokban több olvasói levelet is kaptunk, amelyben azt nehezményezték az alsóvárosi és móravárosi lakosok, hogy ameddig a város többi vásártere kinyithatott az enyhítéseket követően, addig a Móraváros szívében található Cserepes sori piac továbbra is lakat alatt van.

– Egy ideje többféle szóbeszéd is tartja magát a piac „más célú” hasznosításáról, már ami a városvezetés szándékait illeti. Fura érzés és elgondolkodtató, hogy ezekről nem tudhatunk semmit. Mintha vendégségben lennénk a saját városunkban – írta nekünk elkeseredetten Endre.

Az olvasói leveleken felbuzdulva kérdéseket küldtünk az önkormányzatnak, valamint a Cserepes sori piacot üzemeltető cégnek. A városházáról nem kaptunk válaszokat, az üzemeltetőtől azonban megtudtuk, hogy szombaton újranyit a piac.

– A kijárási korlátozások enyhítésére való tekintettel a Cserepes sori piac május 16-án, szombaton újra kinyit – tájékoztatta lapunkat a piac vezetősége.

Hozzátették, a továbbra is érvényben lévő veszélyhelyzet miatt több változás is életbe lép majd az újranyitást követően. Részletesebb tájékoztatást későbbre ígértek, természetesen arról is beszámolunk majd.

Előző sztori

Markáns lehűlés érkezik viharos széllel

Következő sztori

Legkésőbb július 12-ig be kell fejezni a magyar labdarúgóidényt

Legutóbbi hasonló cikkek