Közélet

Szombaton újranyit a Cserepes sori piac

Szombaton újranyit a Cserepes sori piac

2020. május 11., hétfő
Szombaton újranyit a Cserepes sori piac

A továbbra is érvényben lévő veszélyhelyzet miatt több változás is életbe lép majd az újranyitást követően.

Az elmúlt napokban több olvasói levelet is kaptunk, amelyben azt nehezményezték az alsóvárosi és móravárosi lakosok, hogy ameddig a város többi vásártere kinyithatott az enyhítéseket követően, addig a Móraváros szívében található Cserepes sori piac továbbra is lakat alatt van. – Egy ideje többféle szóbeszéd is tartja magát a piac „más célú” hasznosításáról, már ami a városvezetés szándékait illeti. Fura érzés és elgondolkodtató, hogy ezekről nem tudhatunk semmit. Mintha vendégségben lennénk a saját városunkban – írta nekünk elkeseredetten Endre. Az olvasói leveleken felbuzdulva kérdéseket küldtünk az önkormányzatnak, valamint a Cserepes sori piacot üzemeltető cégnek. A városházáról nem kaptunk válaszokat, az üzemeltetőtől azonban megtudtuk, hogy szombaton újranyit a piac.

– A kijárási korlátozások enyhítésére való tekintettel a Cserepes sori piac május 16-án, szombaton újra kinyit – tájékoztatta lapunkat a piac vezetősége.

Hozzátették, a továbbra is érvényben lévő veszélyhelyzet miatt több változás is életbe lép majd az újranyitást követően. Részletesebb tájékoztatást későbbre ígértek, természetesen arról is beszámolunk majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.