Krimi

Sajtóhírek szerint a vásárhelyi városházán dolgozott a szegedi postarabló

Sajtóhírek szerint a vásárhelyi városházán dolgozott a szegedi postarabló

2020. május 25., hétfő
Sajtóhírek szerint a vásárhelyi városházán dolgozott a szegedi postarabló

Sajtóhírek szerint az 51 éves szegedi férfi korábban - már a Fidesz utáni városvezetés alatt - a vásárhelyi városházán dolgozott jogászként.

Mint ismeretes

, a férfi május 23-án pár perccel 14 óra után egy fegyverrelment be az egyik szegedi virágboltba. Pénzt követelt és miután azt megkapta, elmenekült a helyszínről. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Rendőrkapitánysággal közösen a bejelentéstől számított egyórán belül azonosította, majd a közelben elfogta az 51 éves helybeli férfit. Az adatgyűjtés során megállapították, hogy két nappal korábban ugyanő próbálta meg kirabolni a Csongrádi sugárúton lévő postát is. Az RTL Híradó beszámolója szerint a férfi fehér baseballsapkában, szájmaszkban ment rabolni és könnyes szemmel kérte a pénzt a virágboltban. Amikor az eladó nem adta oda neki a bevételt, könyörögni kezdett, hogy nagyon nehéz helyzetben van.

  Sajtóhírek szerint az 51 éves szegedi férfi korábban - már a Fidesz utáni, Márki-Zay-féle városvezetés alatt - a vásárhelyi városházán dolgozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.