Sajtóhírek szerint a vásárhelyi városházán dolgozott a szegedi postarabló

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sajtóhírek szerint az 51 éves szegedi férfi korábban – már a Fidesz utáni városvezetés alatt – a vásárhelyi városházán dolgozott jogászként.

Mint ismeretes, a férfi május 23-án pár perccel 14 óra után egy fegyverrel ment be az egyik szegedi virágboltba. Pénzt követelt és miután azt megkapta, elmenekült a helyszínről. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Rendőrkapitánysággal közösen a bejelentéstől számított egy órán belül azonosította, majd a közelben elfogta az 51 éves helybeli férfit. Az adatgyűjtés során megállapították, hogy két nappal korábban ugyanő próbálta meg kirabolni a Csongrádi sugárúton lévő postát is.

Az RTL Híradó beszámolója szerint a férfi fehér baseballsapkában, szájmaszkban ment rabolni és könnyes szemmel kérte a pénzt a virágboltban. Amikor az eladó nem adta oda neki a bevételt, könyörögni kezdett, hogy nagyon nehéz helyzetben van.

 

Sajtóhírek szerint az 51 éves szegedi férfi korábban – már a Fidesz utáni, Márki-Zay-féle városvezetés alatt – a vásárhelyi városházán dolgozott.

Előző sztori

Az utolsó fagyosszent

Következő sztori

Javában zajlik a szegedi vár és kőtár fejlesztése

Legutóbbi hasonló cikkek