Krimi

Elfogta a szegedi rendőrség a fegyveres postarablót

Elfogta a szegedi rendőrség a fegyveres postarablót

2020. május 23., szombat
Elfogta a szegedi rendőrség a fegyveres postarablót

Az elkövetéstől számított egy órán belül elfogták a Csongrád megyei rendőrök azt az 51 éves szegedi férfit, aki egy virágboltot rabolt ki, és korábban egy postánál is próbálkozott a Tisza-parti városban – olvasható a police.hu-n.

A férfi május 23-án pár perccel 14 óra után egy fegyverrelment be az egyik szegedi virágboltba. Pénzt követelt és miután azt megkapta, a helyszínről elmenekült. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Rendőrkapitánysággal közösen a bejelentéstől számított egyórán belül azonosította, majd a közelben elfogta az 51 éves helybeli férfit. Az adatgyűjtés során megállapították, hogy két nappal korábban a férfi próbálta meg kirabolni a Csongrádi sugárúton lévő postát is.

A rendőrök a gyanúsított lakásán tartott kutatás során lefoglalták az elkövetéskor használt lőfegyvert, valamint a ruházatot. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indított eljárást a férfi ellen, akit őrizetbe vettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.