Közlekedés

Lecsaptak a zsaruk a szabálytalanul közlekedőkre Szegeden

Lecsaptak a zsaruk a szabálytalanul közlekedőkre Szegeden

2020. május 20., szerda
Lecsaptak a zsaruk a szabálytalanul közlekedőkre Szegeden

A rendőrök a közlekedési hatóság munkatársaival közösen közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Szegeden - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a Közlekedési Felügyelet munkatársaival együttműködve a hétvégén fokozott ellenőrzést hajtottak végre a Tisza-parti városban. Az akció részeként a Kereskedő közben is megjelentek az egyenruhások. A vizsgálat kiterjedt a gépjárművek műszaki állapotára és azok engedély nélküli átalakítására, ezenkívül sebességmérést is végeztek a rendőrök, valamint megnézték, hogy a járművek szerepelnek-e a körözési rendszerben. A járőrök ötalkalommal éltek figyelmeztetéssel, 14 esetben helyszíni, míg kétszerközigazgatási bírságot szabtak ki, továbbá két autós ellen szabálysértési feljelentést tettek. Ezenkívül 13 jármű forgalmi engedélyét vonták be, illetve 18 gépkocsit köteleztek műszaki vizsgára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.