Sport

Hivatalos: nem folytatódik a labdarúgó NB II.

Hivatalos: nem folytatódik a labdarúgó NB II.

2020. május 4., hétfő
Hivatalos: nem folytatódik a labdarúgó NB II.

A felfüggesztett labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II. nem folytatódik, a bajnokság elmarad és hátralévő mérkőzéseit nem rendezik meg – olvasható az MLSZ honlapján.

A bajnoki táblázat jelenlegi állapota a záró táblázat, a bajnokság hivatalos végeredmény nélkül zárul le, nincs bajnok, nincsenek végső helyezések, a félbemaradt idény záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és kiesőket. Így az 1. és 2. helyén álló csapatok jogosultak a következő idényben az OTP Bank Liga NB I-es bajnokságba történő nevezésre. A záró táblázat 18., 19. és 20. helyén álló csapatok nem lesznek jogosultak a 2020/21-es idényben az NB II-es bajnokságba való nevezésre. – Maximálisan egyetértek a döntéssel – kezdte Germán Tamás, a Szeged-Csanád GA csapatkapitánya. – Az emberi egészségnél nincs fontosabb. Tudom hogy sokunknak hiányoznak már a meccsek és az edzések, de meg kell érteni hogy ez egy nagyon veszélyes dolog. Gondolom az MLSZ vezetősége felmérte a helyzetet, hogy nem minden klub képes megteremteni lehetőségét annak hogy rizikó mentesen lehessen mérkőzést játszani – tette hozzá. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 8 győzelemmel, 10 döntetlennel és 8 vereséggel a tabella 12. helyén zárta a bajnokságot. További részletek I

TT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.