Hírzóna

Hamar lebukott a szegedi pénztárcatolvaj

Hamar lebukott a szegedi pénztárcatolvaj

2020. május 22., péntek
Hamar lebukott a szegedi pénztárcatolvaj

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki pénztárcát lopott el egy buszmegállóban várakozó utastól Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták a tolvajt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető március 13-án reggel lépett oda a férfihoz, aki éppen egy belvárosi autóbusz-megállóban várakozott. Felszállás közben a gyanúsított belenyúlt a sértett táskájába, majd kivette abból a pénztárcáját, a benne lévő személyes iratokkal, készpénzzel és bankkártyával együtt. A férfi csak a tömegközlekedési eszközön vette észre a lopást, majd értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az eltulajdonított pénztárcát a járőrök a megálló közelében találták meg. Kihallgatása során a 25 éves gyanúsított részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.