//

Eltekert a lopott kerékpárral a külföldi tolvaj Kisteleken

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Kisteleki Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy 19 éves férfit, aki elvitt egy kerékpárt a városból. Lopás miatt indult eljárás ellene – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a külföldi férfi május 23-án a belvárosban figyelt fel a lezáratlan kerékpárra. Amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja felült a kétkerekűre, majd eltekert azzal. Otthon szétszerelte a biciklit és az alkatrészeket utazótáskákba rejtette. Az volt a terve, hogy korábbi lakhelyén majd eladja zsákmányát.

Idő közben a kisteleki rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt. A férfit a kapitányság egyik szabadidős körzeti megbízottja tartóztatta fel a város egyik autóbusz-megállójában, ahol épp buszra szállt volna. A helyszínre riasztott kollégái végül igazoltatás alá vonták a feltételezett elkövetőt. A táskákban az egyenruhások megtalálták a darabokban lévő kerékpárt is, amit lefoglaltak. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Vele szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A csaknem háromszázezer forint értékű biciklit a rendőrök visszaadták a tulajdonosának.

Előző sztori

Enyhébbnek tűnik a járvány ott, ahol már régen bevezették a BCG-oltást

Következő sztori

Hamarosan feloldhatják a vásárlási idősávot