Hírzóna

Eltekert a lopott kerékpárral a külföldi tolvaj Kisteleken

Eltekert a lopott kerékpárral a külföldi tolvaj Kisteleken

2020. május 31., vasárnap
Eltekert a lopott kerékpárral a külföldi tolvaj Kisteleken

A Kisteleki Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy 19 éves férfit, aki elvitt egy kerékpárt a városból. Lopás miatt indult eljárás ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a külföldi férfi május 23-án a belvárosban figyelt fel a lezáratlan kerékpárra. Amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja felült a kétkerekűre, majd eltekert azzal. Otthon szétszerelte a biciklit és az alkatrészeket utazótáskákba rejtette. Az volt a terve, hogy korábbi lakhelyén majd eladja zsákmányát. Idő közben a kisteleki rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt. A férfit a kapitányság egyik szabadidős körzeti megbízottja tartóztatta fel a város egyik autóbusz-megállójában, ahol épp buszra szállt volna. A helyszínre riasztott kollégái végül igazoltatás alá vonták a feltételezett elkövetőt. A táskákban az egyenruhások megtalálták a darabokban lévő kerékpárt is, amit lefoglaltak. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Vele szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A csaknem háromszázezer forint értékű biciklit a rendőrök visszaadták a tulajdonosának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.