Politika

Botka László alkalmazottja tajtékzik és üzent az orvosi kamarának Rovó László miatt

Botka László alkalmazottja tajtékzik és üzent az orvosi kamarának Rovó László miatt

2020. május 2., szombat
Botka László alkalmazottja tajtékzik és üzent az orvosi kamarának Rovó László miatt

Cikkünk után döbbent rá a szegedi városháza lapja, hogy nincs is etikai vizsgálat az SZTE rektorával szemben. Most megüzenhették, hogy legyen!

Az agresszív szegedi hatalomgyakorlásnak ennyire nyílt és őszinte megnyilvánulását ritkán látni, mint amit

ma leplezett le egyik munkatársuk

. Botka László közpénzből élő alkalmazottja a városháza lapjában üzent a Magyar Orvosi Kamarának, hogy indítsák meg azt az etikai vizsgálatot az SZTE rektora ellen, amit nem sikerült nekik elindítani hosszú hetek óta. A SzegedMa tegnap írta meg, hogy hazudott a Magyar Orvosi Kamara, mert nincs is eljárás a szegedi rektorral szemben; és ennek ellenére sem akarják elárulni, hogy mi alapján vádolta meg nyilvánosan a szervezet alelnöke Rovó Lászlót. https://szegedma.hu/2020/04/hazudott-az-orvosi-kamara-nincs-is-eljaras-a-szegedi-rektor-ellen

Botka beosztottja tajtékzik és "segít" elindítani a vizsgálatot, de közben megint hazudik is

Botka László kedves tollforgatója nagyon szomorú, hogy a kamara nem indította el az etikai vizsgálatot, ki is írta magából bánatát a városháza kiadványában. Természetesen

most is belefért a városházi lakájmédia "cikkébe" egy alapos lódítás,

mivel a szerző azt sejteti, hogy az etikai vizsgálat elindítását maga a rektor hátráltatja azzal, hogy nem válaszol már hetek óta a kamara megkeresésére.Ez viszont egyszerű hazugság, ráadásul könnyen bizonyítható is. Például ezzel itt:

Ez a tértivevény ugyanis azt igazolja - és lapunk birtokában lévő egyéb dokumentumok is -, hogyRovó László írásban válaszolt a lehető leggyorsabban a MOK kérdéseire. Tehát nem rajta múlt a vizsgálat.

Botka lapja üzent a kamarának

Nem lennénk most dr. Horváth Szatmár, a MOK Csongrád Megyei Területi Szervezet Etikai Bizottságának elnöke helyében, aki egyértelmű üzenetet kapott a városháza lapjában arra, hogy CSELEKDJEN! Sőt, még "gittegyletnek" is titulálta a buzgó üzenetközvetítő a szervezetet.

Nem lennénk nagyon meglepve, ha Horváth ezek után gyorsan összekapná magát, és elindítaná valamilyen ürüggyel az etikai vizsgálatot, nehogy csalódjanak benne a Sárga Házban.

Fogadhatunk is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.