Sport

A következő szezont is az élvonalban kezdi az SZRSE

A következő szezont is az élvonalban kezdi az SZRSE

2020. május 29., péntek
A következő szezont is az élvonalban kezdi az SZRSE

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt-röplabdacsapata a következő idényben is az NB I-ben szerepelhet. A klub ügyvezető-helyettese elmondta, a keret nagy része együtt marad, a névadó szponzor pedig továbbra is a Vidux lesz.

– Amint lezárták a szezont a koronavírus-járvány miatt, elkezdtük az egyeztetéseket. A keretünk egyben tartása és az anyagi stabilitás megőrzése volt a fő cél, amit el is értünk – nyilatkozata a klub honlapjának Bondor Tamás, a Vidux-Szegedi RSE ügyvezető-helyettese. Hozzátette, mindenkivel személyesen tárgyaltak és örömmel tapasztalták, hogy azok a játékosok is vállalták a szereplést, akik munkájuk vagy családi elfoglaltságaik miatt kevesebbet tudnak majd játszani. – Úgy tűnt, több játékosunk is befejezheti a röplabdát, de végül mindannyian maradtak a keretben. Névadó szponzorunk, a Vidux Kft. is mindenben támogatott minket, így nyugodtan tervezhetjük a jövőt – fogalmazott a szakember. Bondor elmondta, a következő szezonban várhatóan három csapattal bővül az élvonal és megváltozik a lebonyolítási rendszer is. Úgy véli, a csapat az alsóházban szerepelhet majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.