A következő szezont is az élvonalban kezdi az SZRSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt-röplabdacsapata a következő idényben is az NB I-ben szerepelhet. A klub ügyvezető-helyettese elmondta, a keret nagy része együtt marad, a névadó szponzor pedig továbbra is a Vidux lesz.

– Amint lezárták a szezont a koronavírus-járvány miatt, elkezdtük az egyeztetéseket. A keretünk egyben tartása és az anyagi stabilitás megőrzése volt a fő cél, amit el is értünk – nyilatkozata a klub honlapjának Bondor Tamás, a Vidux-Szegedi RSE ügyvezető-helyettese.

Hozzátette, mindenkivel személyesen tárgyaltak és örömmel tapasztalták, hogy azok a játékosok is vállalták a szereplést, akik munkájuk vagy családi elfoglaltságaik miatt kevesebbet tudnak majd játszani. – Úgy tűnt, több játékosunk is befejezheti a röplabdát, de végül mindannyian maradtak a keretben. Névadó szponzorunk, a Vidux Kft. is mindenben támogatott minket, így nyugodtan tervezhetjük a jövőt – fogalmazott a szakember.

Bondor elmondta, a következő szezonban várhatóan három csapattal bővül az élvonal és megváltozik a lebonyolítási rendszer is. Úgy véli, a csapat az alsóházban szerepelhet majd.

Előző sztori

Megduplázódik a kistelepülésen szolgáló lelkészek támogatása

Következő sztori

Két évet még Szegeden játszik Mirko Alilovic

Legutóbbi hasonló cikkek