Közélet

Tovább bővítik az áramhálózatot Szegeden

Tovább bővítik az áramhálózatot Szegeden

2020. április 2., csütörtök
Tovább bővítik az áramhálózatot Szegeden

Az NKM Áramhálózati Kft. alapvetőfeladata a folyamatos áramellátás biztosítása szolgáltatási területén az országos krízishelyzetben is. Az otthoni munkavégzés és a távoktatás energiahátterének biztosítása miatt a társaság több áramszünettel járó előre tervezett munkát elhalasztott.

Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszabb távon zavartalan és biztonságos maradhasson - folyamatos felülvizsgálat mellett - továbbra is szükséges elvégezni a tervezett fejlesztési és karbantartási munkákat a megfelelő biztonsági intézkedések megtételével. Szegedenaz ügyfelek igénye alapján történik hálózatbővítés áprilisban.A legszükségesebb tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz áprilisban Szegeden néhány utcában. Ahol lehetőség van rá, az NKMÁramhálózati Kft.szakemberei aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyenaz áramszolgáltatás. Az áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról a

https://www.nkmenergia.hu/aram/aramszunet

oldalon lehet tájékozódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.