Novemberi Szerencsenapok Extra

Péntektől hétfőig tartó kijárási tilalom lesz Szerbiában

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról lapunk is beszámolt, múlt héten szombattól hétfőig tartó kijárási tilalmat vezettek be Szerbiában. A Szabad Magyar Szó információi szerint ezen a héten már egy nappal tovább kell otthonukban maradniuk a szerbiai állampolgároknak.

Az előttünk álló hétvégén nem szombat 13 órakor kezdődik a kijárási tilalom, hanem pénteken 17 órától nem lehet majd az utcán tartózkodni. A kijárási tilalom nemcsak Belgrádra és Nišre, hanem az egész országra érvényes – olvasható a cikkben.

Hozzátették, mivel a tilalom hétfő hajnali ötig lesz érvényben, a szerbiai állampolgároknak hatvan órán keresztül nem hagyhatják el otthonaikat.

A cikkben továbbá megemlítik, hogy a Blic napilap információi szerint a nyugdíjasok szombat hajnali három és nyolc óra között ezúttal is elmehetnek majd bevásárolni, és a bejegyzett mezőgazdasággal rendelkezők a hétvégén is kimehetnek a földjeikre és dolgozhatnak.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

A makói tanyavilág sem marad ki a fejlesztésekből

Következő sztori

Szeptemberre halasztották a szegedi kajak-kenu-vb-t

Legutóbbi hasonló cikkek