Közélet

Péntektől hétfőig tartó kijárási tilalom lesz Szerbiában

Péntektől hétfőig tartó kijárási tilalom lesz Szerbiában

2020. április 8., szerda
Péntektől hétfőig tartó kijárási tilalom lesz Szerbiában
Mint arról lapunk is beszámolt, múlt héten szombattól hétfőig tartó kijárási tilalmat vezettek be Szerbiában. A Szabad Magyar Szó információi szerint ezen a héten már egy nappal tovább kell otthonukban maradniuk a szerbiai állampolgároknak.

Az előttünk álló hétvégén nem szombat 13 órakor kezdődik a kijárási tilalom, hanem pénteken 17 órától nem lehet majd az utcán tartózkodni. A kijárási tilalom nemcsak Belgrádra és Nišre, hanem az egész országra érvényes – olvasható a cikkben.

Hozzátették, mivel a tilalom hétfő hajnali ötig lesz érvényben, a szerbiai állampolgároknak hatvan órán keresztül nem hagyhatják el otthonaikat.

A cikkben továbbá megemlítik, hogy a Blic napilap információi szerint a nyugdíjasok szombat hajnali három és nyolc óra között ezúttal is elmehetnek majd bevásárolni, és a bejegyzett mezőgazdasággal rendelkezők a hétvégén is kimehetnek a földjeikre és dolgozhatnak. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.