Közélet

Körforgalom és parkoló épül Szentesen

Körforgalom és parkoló épül Szentesen

2020. április 4., szombat
Körforgalom és parkoló épül Szentesen

Több helyen is bővíti a parkolók számát Szentesen a Városellátó, az Arany János utcán pedig egy új körforgalom teszi gördülékenyebbé a közlekedést. A beruházások befejezési időpontja egyelőre bizonytalan, de a szakemberek ígérik, legkésőbb három-négy héten belül elkészülnek, és birtokba vehetik az autósok a munkálatok miatt lezárt területeket – írja a Délmagyar.

Városszerte dolgoznak a Város­ellátó munkatársai, megkezdték a Koszta József Általános Iskola előtti parkolóhelyek bővítését, a Kertvárosi ABC előtt pedig a meglévő párhuzamos parkolóhelyeket építik át merőlegesre, így több helyen állhatnak meg az autósok. – Megkezdtük a munkálatok első ütemét, a marás és az aszfaltozás van hátra. Ezeket alvállalkozók végzik, így a mostani bizonytalan helyzetben nehéz megjósolni, mikor lesznek készen, de két-három-négy héten belül valószínűleg elkészülnek a parkolók. A Koszta iskolánál hat új hely készül, a boltnál pedig a meglévő tíz, egyébként nem szabványos méretű parkolót építjük át tizenhat szabványos méretűre. Az átépítés idején az ABC előtti parkolóhelyeket ideiglenesen lezárjuk, a munkálatok útszűkületet is okoznak – tájékoztatta a portált Kiss Ferenc, a Városellátó műszaki vezetője. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Vidovics Ferenc)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.