Közélet

Kérdőívet indít a Szegedi Szabadtéri Játékok a koronavírus hatásáról

Kérdőívet indít a Szegedi Szabadtéri Játékok a koronavírus hatásáról

2020. április 9., csütörtök
Kérdőívet indít a Szegedi Szabadtéri Játékok a koronavírus hatásáról

Online kitölthető kérdőívet indít a Szegedi Szabadtéri Játékok. A Játékok számára kiemelten fontos a nézők véleménye, ezúttal a koronavírus kulturális életre gyakorolt hatásáról kérdezik a színházbarátokat.

A járvány okozta helyzet drasztikusan átrendezte a hétköznapokat, nem kímélve a színházakat és azok működését. A Szegedi Szabadtéri vezetése igyekszik alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, ehhez kérik a nézők segítségét. Az online kérdőívben elsősorban arra kíváncsiak, hogyan befolyásolja az emberek kulturális attitűdjét a járvány, és milyen változtatások szükségesek ahhoz, hogy a nézők igényeire minél pontosabban tudjanak reagálni. A felmérés kitöltése pár percet vesz igénybe, azonban rendkívül sokat segít az ország legnagyobb színházi fesztiváljának, hiszen minél többen válaszolnak a kérdésekre, annál pontosabb képet kap a Szabadtéri a jövőbeli teendőiről, lehetőségeiről. A kérdőív az

alábbi linkre

kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.