Sport

Folytatódik az Etelka sori fedett uszoda építése

Folytatódik az Etelka sori fedett uszoda építése

2020. április 3., péntek
Folytatódik az Etelka sori fedett uszoda építése

Elérte legmagasabb pontját az Etelka sori fedett uszoda építése.

Az ünnepségen részt vett Kanász István főépítésvezető (WHB Group),Csanádi Zoltán, a Szeged Pólus Fejlesztési NKft. ügyvezetője, NagySándor, Szeged alpolgármestere és Bartók Csaba, a Szegedi Fidesz elnöke.

Bartók Csaba, a Modern városok program helyi koordinátoraköszöntőjében hangsúlyozta, 41 éve nem épült a városban sportcélra isalkalmas uszoda, így a beruházással régi adósságot törlesztenek aszegedi polgárok felé.

Emlékeztetett, hogy az uszoda a Modern városok program keretébenvalósul meg, hozzátéve: 16,1 milliárd forintot kapott a kormánytólSzeged városa a beruházás megvalósítására. Mint mondta: az uszodamegépítése mérföldkő a szegedi sportbarátok és diákok számára. ASzegedi Fidesz elnöke – utalva a koronavírus-járványra – reményétfejezte ki, hogy már idén ősszel birtokba vehetik a szegediek az újsportuszodát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.