Egyetem

Betegirányító csoportot hoztak létre az Onkológiai Klinikán

Betegirányító csoportot hoztak létre az Onkológiai Klinikán

2020. április 23., csütörtök
Betegirányító csoportot hoztak létre az Onkológiai Klinikán

A betegekkel való hatékonyabb kommunikáció érdekében betegirányító csoportot hoztak létre az SZTE SZAKK Onkológiai Klinikán. A csoport a +36-62/342-405-ös telefonszámon vagy a beteg.onko@med.u-szeged.hu címen kereshető.

Az Onkoterápiás Klinika a COVID-19 járvány alatt is változatlanul folytatja a daganatos betegek specifikus onkológiai ellátását mind a kemoterápia, mind a sugárterápia vonatkozásában. A szervspecifikus onkoteamek is változatlan rendben, telekommunikáció segítségével dolgoznak. A betegekkel való hatékonyabb kommunikáció érdekében létrehoztak egy betegirányító csoportot, akik telefonon felvilágosítást tudnak adni az intézetet érintő érvényes szabályozásokról és megszervezik a lehető leggördülékenyebb ellátás folyamatát az intézeten belül. A csoport az alábbi elérhetőségeken kereshető:

Betegirányítás:

Telefonszám: +36-62/342-405

E-mail cím: beteg.onko@med.u-szeged.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.