Egészség

Újabb idős hunyt el, már nyolc halott van Magyarországon

Újabb idős hunyt el, már nyolc halott van Magyarországon

2020. március 23., hétfő
Újabb idős hunyt el, már nyolc halott van Magyarországon

Nyolcra emelkedett a koronavírus-járvány következtében meghalt emberek száma Magyarországon. A koronavirus.gov.hu hétfő este azt közölte, meghalt egy újabb idős férfi a koronavírus-fertőzöttek közül, és 21-re nőtt a gyógyultak száma.

A közlemény szerint egy 80 éves, krónikus betegségben szenvedő idős férfi halt meg. "Az elhunyt családjának őszinte részvétünk" - tették hozzá. A gyógyultak száma is nőtt: már 21-en távozhattak a kórházból. Kiemelték: a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárkiben és bárhol jelen lehet a vírus. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatértek, és aki teheti, az maradjon otthon, és mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat. "Csak közösen tehetünk a járvány lassításáért!" - fogalmaztak az oldalon.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.