Hírzóna

Számítógéptolvajt és orgazdát fogtak Szegeden

Számítógéptolvajt és orgazdát fogtak Szegeden

2020. március 31., kedd
Számítógéptolvajt és orgazdát fogtak Szegeden

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.

A megalapozott gyanú szerint a 32 éves elkövető március 22-én éjszaka bement a közintézmény nyitott épületébe, ahol felfigyelt az egyik helyiségben lévő számítástechnikai eszközre. A férfi magával vitte a gépet, amit másnap el is adott a 29 éves ismerősének. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. A számítógépet eltulajdonító férfit elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene lopás bűntett, míg az eszközt megvásárló társával szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a számítógépet lefoglaltákés visszaadták azt az intézménynek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.