Közélet

Negatív lett B. Nagy László koronavírustesztje

Negatív lett B. Nagy László koronavírustesztje

2020. március 25., szerda
Negatív lett B. Nagy László koronavírustesztje

B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán osztotta meg koronavírustesztjének eredményét.

Mint ismeretes,

B. Nagy László részt vett március 13-án a Petőfi-szobor koszorúzásán, amin szintén jelen volt Rovó László, az SZTE rektora is,

akiről később bebizonyosodott, hogy megfertőződött a koronavírussal.

Az országgyűlési képviselő lapunk megkeresésére elmondta, miután kiderült, hogy a rektor elkapta a koronavírust, azonnal önkéntes karanténba vonult. B. Nagy ezt követően hétfőn és kedden is a parlamentben tartózkodott maszkban, több méteres távolságot tartva a többi képviselőtől. Emiatt több ellenzéki párt szegedi szervezete is a képviselő lemondását követelte, Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselőnője fel is jelentette. B. Nagy László szerdai Facebook-bejegyzésében közzétette a koronavírustesztje eredményét, valamint üzent az őt feljelentő Szabó Tímeának is. – Az a gyanúm, hogy Szabó Tímea képviselőtársam az egyik bejegyzésében rólam írt. Azt írta, hogy feljelentést tesz Bíró Nagy László ellen, de az én fotómat tette fel a bejegyzéséhez. Ezúton kérek elnézést Bíró Nagy László nevű honfitársaimtól, amennyiben emiatt kellemetlenségük lenne, jelezzék felém, és segítek a probléma tisztázásában.

Tisztelt Szabó Tímea képviselőtársam! Azt tudom, hogy más értékrend szerint, más érdekek mentén politizálunk, de amit a parlament legutóbbi ülésén tettek az ország ellen a veszélyhelyzet meghosszabbításának tárgyalásakor, szavazásakor az szégyenletes. Megerősített abban, hogy helyesen cselekedtem, legközelebb is megtenném, meg is teszem. A parlamentnek a veszélyhelyzet meghosszabbításáról minél előbb döntenie kell, hogy a kormány folytathassa a koronavírus-járvány elleni védekezést.

Ebben a kormány az ellenzékre, Önökre semmiben nem számíthat. A feljelentéssel kapcsolatban csatolok egy dokumentumot, ez a kontrollminta-eredmény – bár az eddigi tapasztalatom szerint a tények nem sok hatással vannak az Önök érvelésére – kérem, olvassa el.” – írta bejegyzésében B. Nagy László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.