Negatív lett B. Nagy László koronavírustesztje

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán osztotta meg koronavírustesztjének eredményét.

Mint ismeretes, B. Nagy László részt vett március 13-án a Petőfi-szobor koszorúzásán, amin szintén jelen volt Rovó László, az SZTE rektora is, akiről később bebizonyosodott, hogy megfertőződött a koronavírussal.

Az országgyűlési képviselő lapunk megkeresésére elmondta, miután kiderült, hogy a rektor elkapta a koronavírust, azonnal önkéntes karanténba vonult.

B. Nagy ezt követően hétfőn és kedden is a parlamentben tartózkodott maszkban, több méteres távolságot tartva a többi képviselőtől. Emiatt több ellenzéki párt szegedi szervezete is a képviselő lemondását követelte, Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselőnője fel is jelentette.

B. Nagy László szerdai Facebook-bejegyzésében közzétette a koronavírustesztje eredményét, valamint üzent az őt feljelentő Szabó Tímeának is.

– Az a gyanúm, hogy Szabó Tímea képviselőtársam az egyik bejegyzésében rólam írt. Azt írta, hogy feljelentést tesz Bíró Nagy László ellen, de az én fotómat tette fel a bejegyzéséhez. Ezúton kérek elnézést Bíró Nagy László nevű honfitársaimtól, amennyiben emiatt kellemetlenségük lenne, jelezzék felém, és segítek a probléma tisztázásában.

Tisztelt Szabó Tímea képviselőtársam! Azt tudom, hogy más értékrend szerint, más érdekek mentén politizálunk, de amit a parlament legutóbbi ülésén tettek az ország ellen a veszélyhelyzet meghosszabbításának tárgyalásakor, szavazásakor az szégyenletes. Megerősített abban, hogy helyesen cselekedtem, legközelebb is megtenném, meg is teszem. A parlamentnek a veszélyhelyzet meghosszabbításáról minél előbb döntenie kell, hogy a kormány folytathassa a koronavírus-járvány elleni védekezést.

Ebben a kormány az ellenzékre, Önökre semmiben nem számíthat. A feljelentéssel kapcsolatban csatolok egy dokumentumot, ez a kontrollminta-eredmény – bár az eddigi tapasztalatom szerint a tények nem sok hatással vannak az Önök érvelésére – kérem, olvassa el.” – írta bejegyzésében B. Nagy László.

Előző sztori

Vért adnak a tűzoltók Csongrád megyében

Következő sztori

A kijárási tilalmat csak a kormány rendelheti el