Koszorúkkal és főhajtással tisztelegtek Petőfi Sándor szobránál

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő, valamint Juhász Tünde kormánymegbízott koszorúkkal és főhajtással tisztelgett a szegedi Petőfi Sándor-szobornál pénteken. Elmondták, a járványügyi veszélyhelyzet ellenére fontos, hogy kifejezzük tiszteletünket az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt.

B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő szerint Petőfi Sándor 1848–49-es forradalom és szabadságharcban betöltött szerepe nagyon fontos az utókor számára. – A járványügyi veszélyhelyzet ellenére fontos, hogy tiszteletadással áldozzunk hőseink emléke előtt, hiszen mi is az 1848-as forradalom és szabadságharc kedvezményezettjei vagyunk – mondta a képviselő.

Juhász Tünde kormánymegbízott úgy fogalmazott, a főhajtás és a megemlékezés virágainak elhelyezése még ebben a veszélyhelyzetben is fontos.

A megemlékezésen részt vett Zakar Péter történész is, aki emlékeztetett, hogy a modern polgári Magyarország alapját a szabadságharcosok tették le.

Előző sztori

Felújítják az óföldeáki erődtemplomot

Következő sztori

Felfüggesztették a kézilabda Bajnokok Ligáját