Sport

MOL-Pick Szeged, Szedeák: nézők nélkül. Budapest Honvéd: szurkolók előtt

MOL-Pick Szeged, Szedeák: nézők nélkül. Budapest Honvéd: szurkolók előtt

2020. március 11., szerda
MOL-Pick Szeged, Szedeák: nézők nélkül. Budapest Honvéd: szurkolók előtt

Három szerdai szegedi sporteseményt érinthet a kormány által elrendelt vészhelyzet. UPDATE: A Szedeák meccs zárt kapus lesz.UPDATE 2: A MOL-Pick Szeged is nézők nélkül rendezi a meccsét

Csak a Szent Gellért Fórumban 18 órakor kezdődő Budapest Honvéd-Paks labdarúgó Magyar Kupa mérkőzését rendezik meg nézők előtt Szegeden szerda délután. A MOL-Pick Szeged és a Naturtex-SZTE-Szedeák nem enged be nézőket a meccsre a kihirdetett vészhelyzet miatt.

UPDATE: Zárt kapus lesz a mai Szedeák meccs

A Naturtex-SZTE-Szedeák hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy zárt kapus lesz a mai Zalaegerszeg elleni találkozó.

UPDATE 2: Nézők nélkül rendezik a MOL-Pick Szeged kupameccsét

Bár az első hírek arról szóltak, hogy nézők előtt játszik a MOL-Pick Szeged a Ferencváros elleni Magyar kupa negyeddöntőben, de néhány perccel ezelőtt a klub, hivatalos oldalán jelentette be, hogy zárt kapuk mögött rendezik a találkozót. A klub rövid közleményében ennyit írt hivatalos oldalán: "Botka László polgármester Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint minden programot lemondanak, így nem jöhetnek be szurkolók a Fradi elleni mai hazai MK-meccsre." https://www.facebook.com/pickhandball/posts/3393804400646419

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.