//

Különleges intézkedéseket vezetett be a Tesco!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Annak érdekében, hogy megakadályozzák a koronavírus terjedését, a következő hetekre új rendelkezéseket és limiteket vezetnek be. Mutatjuk! Megértik, hogy a jelenlegi veszélyhelyzet aggodalomra adhat okot, ezért arra törekednek, hogy az alapvető termékek minden vásárlók számára elérhetők maradjanak, és azokat biztonságosan ki tudják szállítani az otthonokba. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a koronavírus terjedését, a következő hetekre új rendelkezéseket és limiteket vezetett be a Tesco.

Limitált választék

Ahhoz, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez, egyes kategóriákon belül 12 darabban maximalizálják a megvásárolható mennyiséget vásárlónként. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy áruházaik polcait folyamatosan feltöltsék, de ebben az időszakban előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg kisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem elérhetők.

Szállítási idősáv foglalása

Mivel a következő hetekben több online vásárlóra számítanak, előfordulhat, hogy a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, így javasolják, hogy amennyire lehetséges, foglaljon mindenki előre. Akár három héttel előre is érdemes lefoglalni előre az idősávot, és a kiszállítás napját megelőző munkanap 23 óráig módosíthatja bárki kosarának tartalmát.

Kizárólag online fizetés

A vásárlók és kiszállító munkatársak védelme érdekében úgy döntött a cég, hogy veszélyhelyzet idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése. Nem kell aggódni, a rendszerük csak a kiszállítás után terheli a bankkártyát a vásárlás összegével.

Fontos információ önkéntes izoláció alatt álló vásárlók számára

  • Rendelésnél fel kell tüntetni megjegyzésben, hogy önkéntes izoláció alatt áll a megrendelő.
  • Fizetni online lehet. Kiszállító munkatársaknál jelenleg nem lehetséges a bankkártyás fizetés.
  • Kiszállító munkatársaik keresni fogják a vásárlót, hogy egyeztethessék az átadás helyét és módját.
  • Minden rendelést bevásárlószatyorban szállítanak csak ki.
További részletek ITT érhetőek el.
Előző sztori

Hétfőtől bezárnak az oktatási intézmények, koronavírus elleni akciócsoportokat állítottak fel

Következő sztori

A magyar gazdaság is veszélyben lehet a koronavírus miatt