Sport

Környezetbarát autókat használnak a MOL-Pick Szeged játékosai

Környezetbarát autókat használnak a MOL-Pick Szeged játékosai

2020. március 4., szerda
Környezetbarát autókat használnak a MOL-Pick Szeged játékosai

Folytatódik a sikeres együttműködés a MOL-Pick Szeged férfi-kézilabdacsapata és a világ egyik legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus prémium márkát is jegyző Toyota között – adta hírül a pickhandball.hu.

A MOL-Pick Szeged férfi-kézilabdacsapata által az elmúlt években elért sikerek elismeréseként a Toyota Central Europe Kft. a Lexus Szegeddel karöltve úgy döntött, hogy a támogatási szerződés megújításakor ismét környezetbarát hibrid elektromos Lexus NX, Lexus RX és Lexus RX L modellek használatát ajánlja fel az sportegyesületnek. Az autók ünnepélyes átadására március 4-én Kovács Autóház által jegyzett Lexus Szeged márkakereskedésben került sor – olvasható a cikkben. – Nagyszerű érzés és nem utolsósorban komoly visszaigazolás, hogy továbbra is élvezhetjük a világ egyik legnagyobb, ám ami talán még fontosabb, a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás iránt leginkább elkötelezett autógyártójának támogatását. Felelős sportegyesületként különösen fontos, hogy milyen üzenetet közvetítünk a rajongóink és a fiatal generáció számára, akik közül sokan kétségkívül példaképként tekintenek a játékosainkra. Hitünk szerint a mozgáskultúra, az egészség- és környezettudatosság kéz a kézben jár, éppen ezért külön öröm, hogy továbbra is a Lexus környezetbarát hibrid elektromos modelljeit használhatjuk. Azon leszünk, hogy a jövőben is megszolgáljuk a belénk vetett bizalmat és szurkolóink támogatását – nyilatkozta a klub honlapjának Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézlabda Zrt. elnöke. További részletek ITT olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.