Bunkert épített egy hajléktalan az Izabella híd lábánál

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Óriási szemétkupac éktelenkedik az Izabella híd alatti töltésoldalban. A hulladékrakás közepén levő, nejlonnal lefedett matrac fedél nélküliek jelenlétére utal. Nem ez az első alkalom, hogy erdei menedéket létesített egy hajléktalan Szegeden.

Ütött-kopott műanyag lavórokat, benzines kannákat, szétszakadt csizmákat, kifakult női cipőket, megszámlálhatatlan mennyiségű PET-palackot, de még játék telefont is találhatunk az Izabella híd lábánál lévő erdőben, a töltésoldalban. A szeméttenger közepén szigetként csúcsosodó, nejlonnal lefedett, molyrágta ágymatrac hajléktalanok jelenlétére utal.

Nem ez az első eset, hogy erdei bunkert létesített egy hajléktalan Szegeden. Korábban megírtuk, hogy az egykori SZEOL-pálya mögötti töltésoldal erdejében él József a barátjával, Kálmánnal és két kutyájával, sok-sok kacat között. Kettejük erdei menedékét a csatornázási munkálatok során áthelyezték néhány méterrel arrébb.

Észrevételünket jeleztük a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, frissítjük a cikket, amint válaszoltak.

Sándor Judit képgalériája:


 

 

Előző sztori

Szegedi piarista diákok látogattak a vásárhelyi múzeumokba

Következő sztori

Kétmilliárdos áfacsalási ügy elkövetőit ítélték el Szegeden