Politika

Tovább titkolja a szegedi baloldal, miért nem akarnak elszámoltatást a milliós károkozások miatt

Tovább titkolja a szegedi baloldal, miért nem akarnak elszámoltatást a milliós károkozások miatt

2020. február 5., szerda
Tovább titkolja a szegedi baloldal, miért nem akarnak elszámoltatást a milliós károkozások miatt

Újra meghekkelték a jobboldali képviselők erre irányuló akcióját szerda délelőtt, ugyanakkor nem árulják el, ők miért nem akarnak tisztán látni az ügyben.

Jogerősen is elítélte a bróság másodfokon Botka László egyes munkatársait, mert

olyanoknak is osztogattak ingyen éves parkolóbérleteket, akiknek semmi köze nem volt az önkormányzathoz; így például családtagok is ingyen parkolhattak a városban. Mint például Botka László felesége.

A bírósági döntés után a szegedi Fidesz felvetette, információjuk szerint többen is érintettek lehetnek az ügyben, ezért vizsgálóbizottság felállítását kezdeményeznék, illetve szeretnék azt is elérni, hogy a város lemondott jegyzőjét,

Mózes Ervint is mozdítsák el a Szegedi Vízmű Zrt. igazgatósági elnöki tisztségéből, valamint Kalmár Gábor kabinetfőnök is távozzon posztjáról. Mindketten érintettek ugyanis a parkolóbérletekkel kapcsolatos machinációkban!

Mint azt lapunkban

ma reggel megírtuk

, ez immár másodszor sem sikerült nekik, mivel a baloldali képviselők (pontosabban a városvezető koalíció képviselői) rendre nem jelennek meg a rendkívüli közgyűlésen, amely így nem tud határozni a vizsgálóbizottság felállításáról. Érdekes volt látni ma ugyanakkor, hogy

a rendkívüli közgyűléshez képest 30 perccel később kezdődő bizottsági ülésre már képesek voltak időben beérni a baloldali képviselők.

Tőlük azt próbáltuk megtudni, miért nem mentek el a pár perccel korábbi ülésre. Ennyire jutottunk Mészáros Tamás MSZP-s és Molnár Zoltán DK-s képviselőkkel: https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=_mZOmGZMsEk&feature=youtu.be Ugyanezt próbáltuk kideríteni egy héttel ezelőtt is, amikor először próbáltak nekifutni a rendkívüli közgyűlésnek, de a baloldal szintén nem jelent meg. Akkor a

mostaninál némileg kreatívabb magyarázatokat kaptunk

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.